Bestick med snygg design

Det där med industridesign har jag ju sagt att jag är intresserad av och säkert skulle komma att skriva om här på UllmanTech. Och nu är det så dags, även om det tagit ett tag. Det hela kommer sig av att jag bestämde mig för att skaffa nya bestick. Till att börja med tänkte jag inte så mycket på designen, eftersom bestick för mig mest är någonting som finns där för att användas. Vilket ju är ett av kännetecknen för industridesign!

Global BestickTill att börja med kollade jag runt bland olika tillverkare, men fastnade snabbt för Global, ett japanskt företag. Direkt när jag såg dem tänkte jag att det var extremt väldesignade bestick. De sticker ut, men på ett enbart positivt sätt. Efter att ha kollat närmare på bilderna så tyckte jag också att de såg mycket praktiska ut, som bestick som skulle vara bekväma att hålla i händerna och använda. Bilder kan ju inte säga allting, men jag tyckte ändå att det såg tillräckligt tydligt ut att det handlade om väldigt bra knivar och gafflar.

Så jag bestämde mig helt enkelt för att det var värt det att chansa (Global har ju också ett mycket gott rykte, vilket hjälpte). Jag beställde dem över nätet genom Bagaren och Kocken och väntade sedan några dagar. När jag sedan fick dem så visade det sig att japp, de var precis så bra och snygga i verkligheten som på bild. Nästa gång jag ska köpa nya köksknivar och liknande så kommer jag definitivt att välja Global igen. Rekommenderas, varmt, perfekt industridesign.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.