Dags att sitta skönare

Tjenare! Nu är det ännu mer höst än sist jag skrev. Det var ju så galet kallt där ett tag i augusti, men sen vände det igen i september och trots att det inte direkt var badväder så kunde man ändå njuta i solen. Än så länge kan jag stå ut med hösten. Det är ju färgglatt och ganska ljust mitt på dagen fortfarande. Men snart, när löven multnat bort och det blivit kallare och ännu mörkare… då vill jag bara bort!

Ingen resa i höst

I år har jag ingen semester kvar att ta ut, mer än dagarna kring julafton. Egentligen hade jag velat spara två veckor på sommarsemestern och åka till Mallis eller Thailand nu på hösten, men vi har ganska hög arbetsbelastning i år så de kunde inte lova mig ledigt. Det finns alltså bara ett vettigt alternativ kvar – att göra något mysigt av eländet utomhus. För mig betyder det att tillbringa så mycket tid som möjligt i soffan framför TV:n eller datorn. Där kan jag drömma mig bort i alla fall.

Nu är det dags att bestämma sig!

Jag började fundera på ny soffa redan i augusti, ser jag av det förra inlägget. Tyvärr har jag inte fått hit den ännu, eftersom jag nyss har bestämt mig. Sitter fortfarande i den söndertuggade gamla. Men med tanke på mysfaktorn här hemma är det hög tid för den där uppgraderingen av hemmet nu! Förra gången var jag inne på att köpa en divansoffa, men vid närmare eftertanke så funkar den inte så bra när man får besök.

En Howardsoffa får det bli

Jag har tidigare varit inne på andra återförsäljare, men nu har jag hittat insidemobler.se där det finns flera som passar mig perfekt. Jag vill ha en Howardsoffa med snygg estetik och form, men också en rymlig som är hållbar många år framöver. På den här sidan kan man välja klädsel bland flera hundra olika tyger – och även skinn. Jag väljer skinn för hållbarheten skull. Man kan också välja färg på benen – det blir svart som golvet. Stoppningen ska vara extra mjuk såklart.

Du som är nyfiken kan leta efter modellen: Howard Club, svängd soffa 240 cm för att se vad jag har valt för bas.

Välkommen hösten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.