Välkommen till UllmanTech

Välkommen till min blogg, UllmanTech! En blogg med inriktning på teknologi i vid bemärkelse; allt från datorer och smartphones till elbilar och rymdfärjor – och mycket mer. Nu är jag ju bara en person så givetvis kommer det att färga urvalet, både medvetet och omedvetet. Men eftersom jag är en nyfiken person så kommer det nog ändå att bli en stor spridning på de saker jag skriver om. Samtidigt är det ett sätt för mig att lära mig nya saker. Att bara skriva om sådant jag redan kan skulle inte bli så roligt, så bloggen är lika mycket ett sätt för mig att lära mig nya saker på som att informera och sprida kunskaper om sådant jag finner intressant.

Men jag kommer inte bara att fokusera på teknik. Sådant kan lätt bli lite stelt och opersonligt. Det kommer säkert att dyka upp en och annan post där jag skriver någonting mer vardagligt som inte har mycket med IT, elbilar eller rymdraketer att göra. Det här är ju trots allt en blogg, och inte en ”seriös” tekniksajt, vilket gör att jag har större frihet att skriva (eller inte skriva!) vad jag vill. En av anledningarna till att jag absolut inte kan tänka mig att bli teknikskribent ”på riktigt” är ju att jag inte längre skulle kunna skriva om vad jag vill (en annan anledning är att om man lever på att skriva så måste man skriva, oavsett om man känner för det eller inte).

Men jag hoppas att alla besökare kommer att trivas! Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.